BAŞKAN ERTÜRK'TEN SAHA MÜJDESİ!

BAŞKAN ERTÜRK'TEN SAHA MÜJDESİ!

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Horsunlu ve Çobanisa Mahalleleri’ndeki uzun bir süredir kullanılamaz halde bulunan stadyumların suni çim yapılarak ilçeye kazandırılacağının müjdesini verdi.

GÜNAY PABUŞÇU-2014 yılından bu yana atıl vaziyette tutulan  Horsunlu Stadyumu ve 10 yıldan uzun bir süredir müsabaka oynanmayan toprak zemine sahip Çobanisa Stadyumu  virane görünümüyle sporseverlerin yüreklerini burkmuştu. Vatandaşların uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ten geldi. Havadis Gazetesi’nde açıklamalarda bulunan Ertürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ilçedeki her 2 stadın yenilenmesi için bütçe ayırdığını, stadyumların ihalesinin gerçekleştirildikten sonra çalışmaların başlanacağını duyurdu.

“STATLAR BU YIL İÇİNDE FAALİYETE GEÇECEK”
Projenin ihale hazırlıklarına başlandığını müjdeleyen Başkan Ertürk, “Proje ödeneklerini ilçemizin hizmetlerine sunan Gençlik ve Spor Bakanı  Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz projenin ihale hazırlıklarını sürdürüyor. 1, 5 ay içerisinde ihale tamamlanacak ve statların yenileme çalışmalarına başlanacak. Suni çim olarak yapılması kararlaştırılan stadyumları bu yıl içinde ilçemize kazandıracağız” dedi.

“GENÇLERİMİZ SAHALARINA KAVUŞACAKLAR”
Stadyumların standartlara uygun bir şekilde tasarlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Başkan Ertürk, “Kuyucak Belediyesi olarak statlarımızdaki peyzaj çalışmalarını biz yapacağız. Pamukören Stadyumu’nun bakımı, temizliğini nasıl sürdürüyorsak bu 2 stadımızla da o şekilde ilgileneceğiz. Bu yatırımları uzun yıllar vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın çabası içindeyiz. İnşallah gençlerimiz yakın zamanda sahalarına kavuşacaklar” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.