Başkan Fadıloğlu, 2015 Yılının 5 Bininci Şanslı Bebeğini Ziyaret Etti

Başkan Fadıloğlu, 2015 Yılının 5 Bininci Şanslı Bebeğini Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında, 10 gün önce dünyaya gelen Serkan ve Tuba Bayseçkin çiftinin bebeği Poyraz Bayseçkin’i ziyaret ederek, sevinçlerine ort...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında, 10 gün önce dünyaya gelen Serkan ve Tuba Bayseçkin çiftinin bebeği Poyraz Bayseçkin’i ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu. Başkan Fadıloğlu, proje kapsamında 2015 yılında ziyaret edilen 5 bininci bebek olması nedeniyle, Poyraz bebeğe çeşitle hediyeler sundu.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme vatandaşların yanında olmaya devam eden Şehitkamil Belediyesi, hizmete sunulduğu günden bugüne kadar her bebeği olan aileyi ziyaret etmeye gayret gösteriyor. 2013 yılında başlatılan “Merhaba Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin her türlü ihtiyacını sağlayan Şehitkamil Belediyesi 2013 ve 2014 yılı içerisinde 10 bin 791 şanslı bebeği ziyaret ederek, bebeklerin neye ihtiyacı varsa onları temin edip, ailelere hediye paketi olarak sunuyor. 2015 yılının ilk 4 ayında ise 5 bin ailenin bebek sevincine ortak olan Şehitkamil Belediyesi, bu projesiyle vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

MERHABA BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA 5 BİNİNCİ BEBEĞİMİZİ ZİYARET ETTİK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Serkan ve Tuba Bayseçkin çiftinin bebeği Poyraz bebeği ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, Poyraz bebeği kucağına alarak, doyasıya sevdi. Fadıloğlu, Merhaba Bebek projesi kapsamında 2015 yılında dünyaya gelen ve ziyaret edilen 5 bininci bebek olması nedeniyle, Poyraz bebeğe çeşitli hediyeler sunan Başkan Fadıloğlu, ayrıca bebek için getirilen beşiği ise kendi elleriyle hazırladı. Ailenin bebek sevgisine ortak olan Başkan Fadıloğlu; “Ben öncelikle Merhaba Bebek projesinde görev yapan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hemen hemen nerdeyse günlük doğumlara ulaşabilecek noktaya geldik. Nüfus İdaresiyle birlikte yapılan çalışma neticesinde Şehitkamil bölgesindeki doğumları günlük olarak alıyoruz. En geç 48 saat içerisinde bebeklerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Merhaba Bebek projesi kapsamında bugün 5 bininci bebeğimizi ziyaret ediyoruz. Poyraz bebeğe ulaştık ve onların misafiriyiz. Tabi anne ve babayı kutluyoruz. Allah memleketimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Poyraz bebek, ailenin 4. ferdi. İnşallah memlekete hayırlı evlat olur diyorum. Merhaba Bebek projesinin de bu şekilde devam edeceğini de tüm halkımızla paylaşıyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yılları evlatlarıyla birlikte geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

SEVİNCİMİZE ORTAK OLAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren baba Serkan ve Anne Tuba Bayseçkin, “Dördüncü çocuğumuz dünyaya geldi. İsmini Poyraz koyduk. Çok mutluyuz, Allah çocuk sahibi olmayan aileleri de inşallah çocuk sahibi yapar. Allah razı olsun Başkanımızdan buraya kadar lütuf edip evimizi ziyaret etti, sevincimize ortak oldu. Bebeğimizin ihtiyacı olan çeşitli hediyeler getirdiği içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.