Başkan Gümrükçüoğlu, Arsin Belediye Başkanı Şen Ve Belediye Meclis Üyeleri İle Buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu, Arsin Belediye Başkanı Şen Ve Belediye Meclis Üyeleri İle Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Arsin Belediyesi Meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.Yemekte konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, b...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Arsin Belediyesi Meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Yemekte konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içirişinde Arsin’e ve Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Arsin’de Erdem kardeşimle çok ayrı bir gönül bağımız var. Kendisini tıp doktorluğundan beri Sağlık Bakanlığı’nda çalışırken de tanıyorum. Belediye başkanlığına başladığında şehri için Arsin için ne lazımsa bunları gündeme getiren, şehrini ilçesini seven bir arkadaşımız. Belediyecilikte de çok iyi çalışmalara imza atmış bir kardeşimiz. Bulunduğumuz alan bunun bir örneği. Burada çok büyük bir başarıya imza atarak bu dolgu alanını yapıp, hizmete sundu. Büyükşehirle birlikte devraldığımız bu alanı İnşallah daha da genişleterek büyütmenin gayreti içeresinde olacağız. Bu alan yerli ve yabancı turistler için bir uğrak yeri olacak.” ifadelerini kullandı.

Meclis üyelerinin belediye hizmetlerinin sessiz kahramanları olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Arsin yükselen yıldız olmayı sürdürecek. Bu beş yılın sonunda Arsinli vatandaşlarım, ‘ benim yoluma, suyuma bakılmadık bir yer kalmadı’ demeyecek. Arsin’in çok daha güzel hizmetlerle buluşması için ekonomik ve siyasi istikrarın olması lazım. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri de önem arz ediyor. Ülkemizin geleceği için bu seçimler çok önemli. Çok iyi insanlar yetiştiren Arsin hem şehrimize hem de ülkemize sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen de yaptığı konuşmada Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek “Başkanımız sağ olsun ellerindeki imkanlar ölçüsünde taleplerimizi yerine getirmenin gayreti içerisinde oluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arsin’i ve Trabzon’u daha da ileriye taşımak için aynı aşk ve şevkle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.