Başkan Haluk Alıcık’tan Play-Off Resti

Başkan Haluk Alıcık’tan Play-Off Resti

Nazilli Belediyespor’a ailesinden daha fazla zaman harcadığını ifade eden Alıcık, bunun karşılığında hiçbir vefa örneği göremediğinden yakındı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, son günlerde takım içinde ve dışında yaşanan sıkıntılardan dolayı teknik heyet ve futbolcular ile bir toplantı gerçekleştirerek, “Play-off’a kalmadığımız takdirde Onursal Başkanlık görevini bırakıyorum” dedi.Nazilli Belediyespor’a ailesinden daha fazla zaman harcadığını ifade eden Alıcık, bunun karşılığında hiçbir vefa örneği göremediğinden yakındı. Alıcık ayrıca ilçe halkının, esnafının ve kamu ve kuruluşların takımına gönülden sahip çıkmadığını da hatırlatarak, yıllardan beridir kulübün iki kişinin omuzlarında olduğunu belirtti. Alıcık, toplantı sırasında futbolculara play-off’a kalınmaması durumunda Onursal Başkanlık görevini bırakacağını söyledi. Alıcık, “Futbolcu arkadaşlarıma sizden bu dönem Play-Off’u istiyorum dedim. Play-off olmazsa bu dönem Onursal Başkanlık desteğimi bırakacağım. Tabii ki Nazilli Belediyespor’a olan gönül bağım her zaman kalbimde kalacak. Takıma sahip çıkıyoruz ama takdir bile alamıyoruz” ifadelerini kullandı.

“YALNIZ BIRAKILDIK”

Nazilli şehrinin takımına önceden daha iyi sahip çıktığını ifade eden Alıcık, “Nazilli Belediyespor bir şehir takımıdır. Biz bütün halkımızın bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz ama ne yazık ki bir sıkıntı olduğunda bu hemen bizim üzerimize kalıyor. Birkaç kişinin üzerinden kulüp yönetilemez. Bu bakış açısını değiştirmemiz gerekiyor. İnanın artık yorulduğumu hissediyorum. Sahaya gidiyorsunuz taraftar grupları ayrı ayrı tam bir birlik yok. Basına bakıyorsunuz takıma olan sevgi ve saygı üst düzeyde değil. Futbolculara bakarsak, onlarda da tam bir aile bağı olduğunu göremiyorum. Bunların üstüne birde işleyişlerde de sıkıntılar yaşayınca inanın ailem kadar sevdiğim Nazillispor beni çok yoruyor” dedi.

“HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMELİ”

Nazilli Belediyespor’u 3. Lig’den alarak başarılı bir konuma getirdiklerini ifade eden Alıcık, “Ben Nazilli Belediyespor’a başkan olduğumda takım 3. Lig’den düşmeyi son 3 maçta kurtulmuştu. Takımı oralardan aldık. Şuanda baktığımızda da kendimizi başarılı olarak görüyoruz. 3 yıldır 2. Lig’deyiz ve bir seferde play-off oynadık. Nazillispor bizim gözbebeğimiz ama herkesin eteğindeki taşı artık dökmesi gerekiyor. Bu takıma herkes sahip çıkmalı. Biz takıma sahip çıkıyoruz ama takdir bile alamıyoruz. Benim gibi sporu seven bir adam bunları konuşuyorsa herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.