BAŞKAN İNAL’DAN GENÇLERE 19 MAYIS MEKTUBU

BAŞKAN İNAL’DAN GENÇLERE 19 MAYIS MEKTUBU

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolasıyla lise öğrencilerine mektup gönderdi.

GÜNAY PABUŞÇU-19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı koronavirüs önlemleri kapsamında evlerde kutlanacak. Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolasıyla lise öğrencilerine mektup gönderdi. İlçedeki lise öğrencileri için kaleme aldığı mektubuna “ Sevgili Gençler” diyerek başlayan Başkan İnal, her mektubu tek tek imzaladı. Muhtarlar Başkan İnal’ın mektubunu evleri ziyaret ederek öğrencilere teslim etti. Başkan İnal’a teşekkürlerini sunan gençlerin heyecanı ve sevinci gözlerden kaçmadı.

“SİZLERİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM”
Sevgili Gençler; Devletimizin ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün siz gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle sizleri sevgiyle selamlıyorum diyerek mektubuna başlayan Başkan İnal, “2020 yılı hepimiz için zor bir yıl. Korona virüsü salgını nedeniyle mücadele ile geçiyor. Zorluklara millet olarak göğüs geriyoruz. Çok şükür son zamanlarda mücadelemiz sonuç vermekte vaka ve ölüm sayıları azalırken iyileşen hasta sayılarımız artış göstermektedir. Bu başarı başta Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, Sağlık çalışanları, evlerde kalan vatandaşlarımız ve siz değerli gençlerimizindir” dedi.

b8b9630b-11d9-4c07-b65d-1e5aa67683b1.jpeg

“BİRİNCİ VAZİFEMİZ SAĞLIKLI OLMAKTIR”
 Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmenin tek yolunun  sağlıklı olmak olduğunu vurgulayan Başkan İnal, “Bu başarı bizleri rahatlatmamalı, bu yüzden aynı istikrar ile evlerimizde kalarak bu salgın hastalık ortadan tamamen kalkana kadar mücadelemize devam etmeliyiz die23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında olduğu gibi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı da coşkuyla Statlarda ve sokaklarda kutlayamayacağız. Atamızın siz gençlere armağan ettiği bu önemli günde yine Atamızın dediği gibi birinci vazifemiz, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Bunu tam anlamıyla yerine getirebilmenin de tek yolu sağlıklı olmaktır. Bu yüzden siz değerli gençlerimizden ricam Salgın Korona virüs hastalığı ile mücadelede en önemli rol olan evlerde kalarak sağlık çalışanlarımızın daha güzel günlere ulaşmamızı sağlamasını kolaylaştırmanızdır” ifadelerini kullandı.

f25f5467-5743-4b89-9eb7-52f00839442e.jpeg

“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”
Sevgili Gençler, sizler bizim geleceğimizsiniz diyerek mektubunu sonlandıran Başkan İnal,  “Her biriniz yarının büyükleri olarak ülkemizin ve Karacasu'muzun yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Bu yüzden sizler çok değerlisiniz. Evde kaldığınız bu günlerde derslerinize odaklanarak daha iyi Üniversitelerde okuma hedeflerinize yatırım yapmanızı sizlerden rica ederim.Sokaklarda ve Statlarda coşku içerisinde kutladığımız nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

d66cfc6a-3f44-4263-aadd-c4df62ce2938.jpeg

904c1cfd-27e1-4223-98b9-9b0e3b76be0b.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.