Başkan Karabacak Engelliler Derneği’ni Ağırladı

Başkan Karabacak Engelliler Derneği’ni Ağırladı

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.Dernek Başkanı Arıkan, derneklerinin kuruluşundan...

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Arıkan, derneklerinin kuruluşundan itibaren kendilerine maddi manevi her türlü desteği sağlayan Başkan Karabacak’a yönetim kurulu adına teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında da Başkan Karabacak’tan destek istedi. Ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak, dernek işinin son derece zorlu fakat bir o kadar da insana huzur veren bir iş olduğunu ifade ederek, ilçede yaşayan bütün engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalarının süreceğini belirtti.

Başkan Karabacak, “Darıca Engelliler Merkezi bizim için engelli vatandaşlarımızla aramızda adeta bir köprü oldu. Darıca Belediyesi olarak ailelerimize ve engelli vatandaşlarımıza belirli periyotlar halinde konferans ve eğitimler başlattık. Engelliler Merkezimize engelli aracı tahsil ettik ve engelli kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Bilgi Evlerimizde bir bilgisayar sınıfı oluşturduk, engelli vatandaşlarımızın bilgisayar, filografi, müzik ve resim kurslarından istifade etmelerine olanak sağladık. Bunun gibi birçok önemli işleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerde dernek olarak ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında güzel işlere imza atıyorsunuz. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışmayı arzu ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.