Başkan Keleş, Engelliler Çarşını Ziyaret Etti

Başkan Keleş, Engelliler Çarşını Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Anıtpark’ta oluşturulan engelliler çarşısını ziyaret etti. Engellilere yönelik Düzce’de gerçekleştirdikleri çalışmalarda...

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Anıtpark’ta oluşturulan engelliler çarşısını ziyaret etti. Engellilere yönelik Düzce’de gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahseden Başkan Keleş, kısa zaman içinde şehir merkezinde akülü tekerlekli sandalye şarj dolum noktalarının yer alacağını da belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Milletvekili Adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ile birlikte 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Anıtpark Meydanında Rehberlik Araştırma Merkezi’ne bağlı özel eğitim kurumları tarafından kurulan ve elde edilen gelirle engelli öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılandığı stantları ziyaret etti.

Engelliler çarşısını ziyaret ederek stantları tek tek gezen Başkan Keleş, engelli öğrenciler, velileri ve özel eğitimcilerle sohbet etti.

Başkan Keleş, Düzce Belediyesi’nin engellilere yönelik verdiği hizmetlerden de bahsederek "Düzce’de engelsiz bir yaşam ortaya çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Başkan Keleş, "Yıl içinde gerçekleştirdiğimiz görme engellilere yönelik sarı yürüme bantlarıyla görme engelli vatandaşlarımız şehir içindeki ulaşımlarını artık daha rahat sağlıyorlar. Bu çalışmayı şehrin muhtelif yerleriyle birlikte kamu binalarının iç kısımlarında da devam ettireceğiz. Yine Engelliler Haftasında görme engelli 2 vatandaşımızı evinde ziyaret ederek onlara akülü tekerlekli sandalye armağan ettik. Kısa zaman içinde şehir merkezinin belirli noktalarında akülü tekerlekli sandalye şarj dolum noktalarını da göreceksiniz" ifadelerini kaydetti.

Engelliler çarşısındaki ziyaretin sonunda Başkan Keleş, engelli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.