Başkan Kılınç, Cumayanı ve Ketenyeri Mahallelerini Ziyaret Etti

Başkan Kılınç, Cumayanı ve Ketenyeri Mahallelerini Ziyaret Etti

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Yaz Projeleri” kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Gökkiriş, Mezeköy ve Uzundere mahallerinde incelemelerde bulunan Başkan Kılınç, Cumayanı Mahallesinde cuma namazını kılıp mahalle sakinleri ile bir araya gelip sohbet ettikten sonra Ketenyeri Mahallesinde ziyaretlerin sürdürdü.Mahalle sakinleri ile birlikte Cumayanı mahallesinde öncelikli çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılınç’a mahalle camisinin tadilatının önceliği için önerilerini sudular. Başkan Kılınç, “ Cumayanı Mahallemizde halı saha, düğün salonu yapımı ve cami tadilatı çalışmalarımız olacak. Ancak mahalle sakinlerimizin çalışma önceliği olarak cami tadilatında karar kılması üzere cami tadilatı olarak çalışmamızı programa alıp bir an önce başlayacağız.”dedi. Başkan Kılınç, Cumayanı mahallesinde parke taşı döşeme çalışması yapılan ve yapılacak olan yerlerde incelemelerde bulunarak; bir an önce parke taşı çalışmalarının bir önce tamamlanması için çalışmaları başlattı.

“BAŞIMIZIN TACI”

Cumayanı mahallesinde esnaf ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kılınç, daha sonra Kutlu Doğum Haftası nedeniyle dökülen lokma hayrına katıldı. Ev ziyaretlerinde de bulunan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Cumayanı Mahallesinin 89 yaşındaki en yaşlı kişisi Mehmet Karaman’ı ziyaret ederek hayır duasını aldı. Başkan Kılınç, “Kıymetli büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını almak, bizim sahip olduğumuz en büyük hazine. Onların talep ve beklentileri bizim için her zaman öncelik olmuştur Kendisi cami tadilatı ile çalışmalarımıza başlayacağımızı duyduğunda sevinci, hayır duası bizleri mesut etti. Allah razı olsun. Rabbimiz uzun ömürler versin” dedi.

“HUZUR İÇİN İBADETHANELERİMİZ”

Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılınç, Ketenyeri Mahallesinde incelemelerine devam etti. Yapılacak olan projelerle Ketenyeri Mahallemiz şahlanacağını belirten Başkan, “Ketenyeri Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Bu mahallemizde de cami tadilatını gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yeni düğün salonu yeri için arazi sahibi ile öngörüşmemizi yaparak anlaşmamızı sağladık. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.