Başkan Kılınç’ın Regaib Kandili Mesajı

Başkan Kılınç’ın Regaib Kandili Mesajı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Regaib Kandili ve Üç Ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılınç mesajında, Regaib Kandili’nin Müslümanlara Allah’ın rahmetinin bol verildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu söyledi. Bu gecenin Miraç, Beraat ve bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nin müjdecisi olduğunu belirten Kılınç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu mübarek gece ve onu izleyen aylar insanlık için yanlış ve kusurlardan dönmeye vesile olmalıdır. Bu gece günahlardan arınmak için sunulan imkân ve fırsatları, Rabbimizin sonsuz rahmet ve mağfiretini bizlere hatırlatır. Her yıl gelen Regaib gecesi, bizlere rağbetlerimizin yalnızca Rabbimize yönelik olması gerektiğini hatırlatır. Birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşmamızı sağlar. Hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.”

Bu mübarek gecenin gelecek adına yeniden bir uyanışa vesile olması temennisinde bulunan Kılınç, tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni kutlayarak, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.