Başkan, Kiyd’nin Genel Kurulu’na Katıldı

Başkan, Kiyd’nin Genel Kurulu’na Katıldı

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği’nin (KİYD) 49. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.Derneğin, Kütahya’nın tanıtılmasında önemli katkılar sağladığını dile getir...

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği’nin (KİYD) 49. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Derneğin, Kütahya’nın tanıtılmasında önemli katkılar sağladığını dile getiren Başkan Saraçoğlu, "Kütahya İlinden Yetişenler Derneği(KİYD) Kütahya’mızın en eski ve en köklü Sivil Toplum örgütlerinden biri.Bu manada Kütahya’ya yaptığı hizmetler, bulunduğumuz bina, İstanbul da ki yurdu, diğer illerde ki çalışmaları takdire şayandır. Dernek, il dışında okuyan öğrencilerimize de o bölgede yabancılık çektirmeyen, hem maddi hem manevi açıdan onlara sahip çıkan bir kuruluştur.Biz katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda her zaman sivil toplum örgütlerinin yanlarında olacağımızı ve yapılacak olan ortak projelere destek olacağımızı buradan belirtmek istiyorum.Bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve yeni seçilecek arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı gündeminde yer alan; faaliyet ve hesap raporlarının okunması, müzakeresi ve onaylanması, denetleme kurulu raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, tasarı bütçesinin okunması, müzakeresi ve onaylanması, tüzüğün 13. maddesinin ilgili fıkralarında belirtilen hususlarda genel merkez yönetim kuruluna yetki verilmesi, yönetim kurulu, denetleme kurulu ve haysiyet kurullarının seçimi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Genel Kurul’a Vali Şerif Yılmaz, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Genel Başkanı Süleyman Çankaya, Şube Başkanları ve Dernek üyeleri katıldı. (EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.