Başkan Kocadon, Turizmcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Kocadon, Turizmcilerle Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yaza merhaba etkinliğinde turizmcilerle bir araya geldi.Diamond Of Bodrum Otel’de düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta o...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yaza merhaba etkinliğinde turizmcilerle bir araya geldi.

Diamond Of Bodrum Otel’de düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere çok sayıda turizmci katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u karşılayan işletme sahibi Ferhat Abidinoğlu da etkinlik hakkında bilgi verdi.

Turizmcilere seslenen Başkan Kocadon, “Bu güzel akşamda ve bulunduğumuz noktadan bakınca hepimizin daha iyi anladığı, tanrının bize bir lütfu olan Bodrum’da sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bodrum’da bir zamanlar ev pansiyonculuğuyla başlayan turizm büyük otellere dönüştü. Balıkçı kayığı ile başlayan deniz turizmi, ahşap teknelerimiz ile mavi yolculuğa dönüştü. Sürgün yerinden turizm liginde bayrağını yukarılarda dalgalandıran bir Bodrum oldu. Bu güzel bayrağı dalgalandıran da sizlersiniz arkadaşlar. Bodrum’u bu günlere getiren, basamakları tek tek çıkaran siz turizm elçilerimize teşekkür ederim. Hem Bodrum ekonomisine hem Türkiye ekonomisine büyük bir katkımız var. Bodrum dünyada bayrağını dalgalandırıyor olsa da Anadolu halkı Bodrum’u çok seviyor. Yurt içi turizmimiz eksiklerimizi kapatmamıza yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Kocadon konuşmasının ardından gece boyunca turizmcilerle bol bol sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.