Başkan Kurt’tan Kadın Personele Anlamlı Armağan

Başkan Kurt’tan Kadın Personele Anlamlı Armağan

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte, kurum bünyesinde çalışan kadın personelin Anneler Gününü kutlayarak çiçek hediye etti.Düzenlenen programda, kadına...

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte, kurum bünyesinde çalışan kadın personelin Anneler Gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

Düzenlenen programda, kadına şiddetin arttığı ülkemizde yaşananların kaygı verici olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Türkiye’deki kadınlar farklı bir ortamda yaşıyor. İnsanlar, her gün bir etkinlikle farkındalık oluşturmaya çalışıyor. Ama kadınlarımızın ezilmesi, sömürülmesi bu sistem içerisinde asla engellenemeyecek gibi görünüyor. Bunun ortadan kaldırılması lazım. Lafla kadın erkek eşitliği olmaz. Kadın erkek eşitse ki öyledir, ben ona inanıyorum. Başkaları inanmasa da biz inanıyoruz, inanmak zorundayız. Türkiye’nin bu noktayı yakalaması lazım bunun için iş size düşüyor. Erkeğin gerisinde, iki adım arkasında ne verirseler ona razı olan kadınlar olmayın. İnsan olmaktan kaynaklı haklarınız var. Bu hakları alıncaya kadar herkesle mücadele edin. Hiç kimsenin lütfü değil size bir şey vermek. Erkeklerin ne kadar hakkı varsa sizin daha fazla olmalı. Çünkü siz hem burada çalışıyorsunuz, hem evde çalışıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.