Başkan Özakcan’a Pazar Ziyaretinde Yoğun İlgi

Başkan Özakcan’a Pazar Ziyaretinde Yoğun İlgi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Pazar yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye başkanı seçildikten sonra vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye çalışan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi ve pazar alışverişi yaptı.

“ İYİ Kİ VARSINIZ”

Pazar esnafını ziyareti sırasında genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazar esnafı Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı görünce memnuniyetlerini dile getirerek sık sık tezgahlarındaki ürünlerinden ikram ettiler. Bir kadın esnafın Başkan Özakcan’a uzattığı çiçek buketine teşekkür eden Başkan Özakcan, esnafın emeğinin karşılığını ödemek isteyince kadın esnaf, “Sizin gibi bir başkanımız olduğu için çok mutluyuz. Benim size verdiğim çiçek ne ki, biz size ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Her sorunumuzda bizi dinlediniz, çözümler ürettiniz, iyi ki varsınız” dedi.Esnafla sık sık sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özakcan, " Vatandaşlarımızla bir araya gelerek şikayet ve talepleri yerinde dinlemeye devam edeceğiz. Emeklerinin karşılığı yetiştirdikleri ürünleri satan kadınlarımızın pazar yerinde sayısının giderek arttığını gördüm ve çok sevindim. Kadınlarımızın sosyal hayatın yanında, tüm üretim alanlarında giderek çoğalmaları toplumumuzu geliştirecektir. Kadınlarımızı, yaşamın her alanında yeterince görmezsek asla uygarlık seviyesine yeterince ulaşmış olamayız" diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.