Başkan Özakcan’ın ziyaretleri memnuniyetle karşılanıyor

Başkan Özakcan’ın ziyaretleri memnuniyetle karşılanıyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın ziyaretlerinden memnun kalan esnaflar, ’Ziyaretleriniz geleneksel hale gelsin” talebinde bulundu.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Batı Gazi Bulvarı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi. Her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye çalışan Başkan Özakcan’ın düzenlediği esnaf ziyaretine Efeler Belediye Meclis Üyesi Halis Günday da eşlik etti. Bir açılış sonrası Batı Gazi Bulvarı esnafını ziyaret eden Başkan Özakcan’a esnaf Kazım Bozkurt çok zor durumda olduklarını belirterek, ”Başkanım, bizleri unutmayarak ziyaret etmenizden son derece memnun olduk. Esnaf olarak kan ağlıyoruz, gittikçe iş yapamaz duruma geldik. Vergilerin yüksek olması ve vatandaşların veresiye talepleri belimizi büküyor” dedi.

“HER YENİ GÜN YENİ UMUTLAR TAŞIR”

Kendisinin de uzun yıllar esnaflık yaptığını hatırlatan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ”Her yeni gün yeni umutlar taşır. Umudumuzu yitirmemeliyiz. Bir gün bir bakarsınız hiç beklemediğiniz kadar iş yaparsınız, esnaflık böyledir. Çiftçimizin, işçimizin, esnafın gittikçe zor duruma düştüğünün farkındayız. Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak bir seçim var. Şikayetlerimizi dile getireceğimiz ve bu koşulları değiştirebileceğimiz bir seçim olabilir” ifadelerini kullandı.

“GELENEKSEL HALE GELSİN”

Kasap esnafı İsmail Ak, Başkan Özakcan’ın alışılmadık bir şekilde kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Bugüne kadar siyasetçilerimiz bizleri sadece oy zamanı hatırladılar. İlk defa bir belediye başkanı bizi ziyaret ediyor ve hatırımızı soruyor. Bütün siyasetçilerimize örnek olması gereken bu ziyaretlerinizin geleneksel hale gelmesini bir vatandaş olarak talep ediyorum. İyi ki geldiniz başkanım, başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.