Başkan Özcan neden ve kimden çekiniyor?

Başkan Özcan neden ve kimden çekiniyor?

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın seçim öncesi bankamatik memurları işten çıkarılacak ve yolsuzlukların hepsi açıklanacak sözleri havada kaldı.

HAVADİS HABER - Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğunda ikinci ayını dolduran Kürşat Engin Özcan, seçimden önce vaat ettiği sözleri unuttu. Seçim döneminde belediye içinde bankamatik memurlarının olduğunu ve bunların işten çıkarılacağını kaydeden Başkan Özcan, hala haksız yere para kazanan kişilerin işlerine son vermedi. Belediyede imar ve bir çok dairede yolsuzluk yapıldığını da iddia eden Başkan Özcan, yapılan yolsuzlukları kamuoyuna açıklamaması, "acaba birilerini mi koruyor?" sorusunu akıllara getirdi. 


Yaklaşık 7 yıl boyunca Nazilli Belediyesi ve NAZ-BEL A.Ş.'nin avukatlığını da yapan Özcan, belediye içinde yapılan usulsüzlerden haberi olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Seçimlere bir buçuk ay varken NAZ-BEL A.Ş. şirketiyle sözleşmesini fesheden Başkan Özcan, İYİ Parti' de ilçe başkanlığı yaptığı süre içinde de belediye ile çalıştığı öğrenildi. 

Başkan Kürşat Engin Özcan'ın belediyenin avukatlığını yaptığı dönemde  NAZ-BEL A.Ş.'den aylık bin 700, Nazilli Belediyesi' nden ise 2 bin 500 lira aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.