Başkan Özcan'dan Başkan Kaya'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Özcan'dan Başkan Kaya'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı hastanede ziyaret etti.

HAVADİS HABER-Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, İncirliova Belediye Başkanı  Aytekin Kaya'yı hastanede ziyaret etti.

Alınan bilgiye göre  İncirliova eski Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Baytaş, belediyedeki işinden çıkartıldığı gerekçesiyle İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile kavga etti. Yaşanan arbedede Başkan Kaya yaralandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya'yı ilk ziyareti Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk gerçekleştirdi. 

Başkan Kaya'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Özcan şu açıklamalarda bulundu:

İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya, yaşadığı talihsiz bir olay sonucu hastaneye kaldırılmıştır Ben ve İlçe Başkanımız Cihat Öztürk, parti teşkilatı olarak başkanımıza hastanede ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Allah bir daha böyle elim olaylar yaşatmasın."

Ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de il teşkilatını aradığı ve parti avukatlarının olayla ilgilenmesini istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.