Başkan Özcan’dan kesintisiz çalışma

Başkan Özcan’dan kesintisiz çalışma

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, “Nazillimizin kaynaklarını tüm ilçe halkının menfaatini gözeterek kullanacağız. Halkımız, önümüzdeki 5 yıllık süreçte kesintisiz bir çalışma görecek” dedi.

Göreve seçildiği günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine Sümer Mahallesi’nde başladı.

Yeni Sanayi Sitesi bölgesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını inceleyen Özcan, işçilerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

dsc_3446.jpg

" SÖZ VERDİĞİMİZ ÇALIŞMALARA BAŞLADIK "

Buradaki programının ardından Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Kadir Mutlu ve Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz ile birlikte mahalle kahvesinde vatandaşlarla biraya gelen Özcan, “Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza Aşağı Nazilli’den başladık. Bu bölgede ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Temizlik öncelikli konularımızdan biri” diye konuştu.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Özcan, Nazilli’nin sorunlarının çözülmesi noktasında hızlı ve sağlam adımlar atacaklarının altını çizdi.

dsc_3486-001.jpg

" VATANDAŞIMIZIN GÜVENİYLE BURAYA GELDİK "

Nazilli’nin kaynaklarını tüm ilçe halkının menfaatini gözeterek kullanacaklarını belirten Özcan, “Vatandaşımız bize güvendi ve bir görev verdi. Atacağımız adımlarda bu bilinçle hareket edeceğiz. Halkımız önümüzdeki 5 yıllık süreçte kesintisiz bir çalışma görecek” dedi.

dsc_3450.jpg

" NAZİLLİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ "

İstihdam, ekonomi, spor ve eğitim konularına öncelik vereceğini aktaran Özcan, “Seçim döneminde söz verdiğimiz ve vatandaşlarımıza sunduğumuz projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve yola çıktığımız arkadaşlarımızla Nazillimizi kalkındıracak icraatlara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tüm Nazilli halkına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

dsc_3447.jpg

dsc_3556.jpg

dsc_3479.jpg

dsc_3522.jpg

dsc_3504.jpg

dsc_3452.jpg

dsc_3589.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.