Başkan Özcan'ın Danışmanı İddialara Cevap Verdi!

Başkan Özcan'ın Danışmanı İddialara Cevap Verdi!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın göreve gelmesinin ardından danışmanlık kadrosuna getirilen siyaset bilimci Kerem Yıldırım, son günlerde hakkında iddialara açıklık getirdi.

31 Mart seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'a danışmanlık hizmeti veren CHP'li Kerem Yıldırım, seçimlerin ardından görevine belediyede devam ediyor. Kürşat Engin Özcan'ın A takımında yer alan Yıldırım, son günlerde bazı yerel haber sitelerinde hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Ramazan eğlenceleri için imkan sağlayan Başkan Özcan'a teşekkür eden Yıldırım, bazı haberlerle kamuoyunun yanıltıldığını söyledi. Ramazan Ayı boyunca 'Nazilli'de Ramazan Bir Başka Güzel' ana temasıyla Nazilli Belediyesi olarak gerçekleştirilen 23 Nisan Parkı'ndaki etkinliklere halkın gösterdiği yoğun katılım ve ilgiye teşekkür eden Kerem Yıldırım; "Bu etkinliklerimizin yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan'a, Belediye Başkan Yardımcımız sayın Mert Öreroğlu'na, tüm sanatçılara, çalışanlarımıza, sponsorlara ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
"KASAMIZDAN 1 KURUŞ ÇIKMADI"
30 binin üzerinde Nazillili vatandaşın gösterileri takip ettiğini, 15 bini aşkın çocuğunda şişme parklarda ücretsiz eğlendiğine dikkat çeken Yıldırım; "Yıllardır atıl bir şekilde duran 23 Nisan Parkı'nı canlandıran, Ramazan'a ayrı bir anlam katan bu çalışma belediyemizin kasasından bir kuruş dahi çıkmayacak şekilde özel bir şirketle protokol yapılarak gerçekleştirilmiştir. Stant kiralama ve sponsorluk bedellerini gelir olarak şirketin toplayacağı, tüm diğer giderlerin (etkinliklerin, sanatçı bedellerinin, şişme oyuncakların, konaklamaların, ulaşım, reklam, branda afiş giderleri de dahil olmak üzere her masrafın) yine şirket tarafından yapılacağı bir protokol ile imza altına alınmıştır. Yapılan etkinlikler kapsamında Semazen, Orta Oyun, Meddah, Hacivat Karagöz, vb. oyunlar, sihirbaz, ateşbaz vb. gösteriler, konserler ve bir dizi sosyal aktivite her gece profesyonel ekipler tarafından yaklaşık 30000'in üzerinde Nazilli hemşehrilerimize sahnelenmiş, aynı alana şişme oyun parkurları kurularak 15000'in üzerinde çocuğumuzun ücretsiz her gece bu imkandan faydalanmaları sağlanmıştır. Kamuya hiçbir yük getirmeyen bu güzide organizasyonun sorumluluğu da Sayın Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'ın seçim sonrasında resmi olarak danışmanı olmam nedeniyle şahsıma verilmiştir. Bu şirketle şahsımın hiçbir ticari bağı veya faaliyeti yoktur. Bu konuyla alakalı birkaç haber sitesinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Belediyemizde aldığım resmi danışmanlık görevi ve ücreti dışındaki tüm bilgiler ve iddialar asılsızdır. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.