Başkan Sekmen Karaçoban İlçesi’nin Sorunlarını Dinledi

Başkan Sekmen Karaçoban İlçesi’nin Sorunlarını Dinledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever ve diğer ilgili daire başkanlarıyla birli...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever ve diğer ilgili daire başkanlarıyla birlikte Karaçoban İlçesi’ne çıkartma yaptı. İlçelerde muhtarlarla toplantılarına devam eden Başkan Sekmen Karaçoban İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla toplantı yaparak ilçenin sorunlarının çözümü noktasında muhtarların taleplerini dinledi ve Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ayrım yapmadan Erzurum’un tüm ilçelerinin sorunlarını çözmek için çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Sekmen, "Biz Erzurum’da topyekun bir kalkınma amacı güdüyoruz. Erzurum’u doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir bütün olarak görüyoruz ve aciliyeti olan hizmetlere ayrım yapmadan öncelik veriyoruz. Biz sorunları çözmeye geldik. Siz muhtarlarımızla her yıl 2 defa toplantı yapacağız, gelip sizleri dinleyeceğiz. Hangi mahallemiz ne istiyorsa yardımcı olacağız, eksiklikleriniz ne varsa tamamlayacağız. Öncelikle içme suyu, kanalizasyon ve yol sorunları üzerinde duruyoruz. Susuz, yolsuz, kanalizasyonsuz mahallemiz kalmayacak. Başka ne sorunlarınız ve talepleriniz varsa onları da dinleyerek, değerlendirip not alıyoruz." diye açıklamalarda bulundu.

Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak, taleplerini ayrıntılı olarak Başkan Sekmen’e ilettiler. Muhtarların dile getirdiği talepleri ilgili kurum yöneticileriyle değerlendirerek not alan Başkan Sekmen, acil olanlarının ivedilikle yapılması, diğer sorun ve isteklerinin de plan ve program dahilinde, sağlam ve kalıcı bir şekilde çözülmesi talimatı verdi.

Muhtarlar, Başkan Sekmen’e, ilçelerine gelerek muhtarlarla toplantı yaptığı, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, gerekli talimatları verdiği için teşekkür ettiler.

Başkan Sekmen, toplantıdan sonra ilçe merkezinde ve mahallelerde yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.