Başkan Toçoğlu: “Spor Alışkanlığını Daha Da Artıracağız”

Başkan Toçoğlu: “Spor Alışkanlığını Daha Da Artıracağız”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri işbirliği ile gerçekleştirilen Trafik Haftası etkinlikleri, toplu bisiklet turu ile sona erdi. Kent Meydanı’nd...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri işbirliği ile gerçekleştirilen Trafik Haftası etkinlikleri, toplu bisiklet turu ile sona erdi. Kent Meydanı’nda bir araya gelen bisiklet tutkunları, Serdivan Trafik Park’a kadar pedal çevirdi. Gerçekleştirilen keyifli sürüşün ardından tura katılan yüz kişiye kurayla bisiklet hediye edildi. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, düzenlenen etkinliğin bisiklet sporunun yaygınlaşması adına büyük önem taşıdığını belirtti.

Başkan Toçoğlu, “Artık dünyanın tüm şehirlerinde çevre dostu araçlar yaygınlaşıyor. Bu kapsamda şehrimizde de önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bisiklet sporunun daha da yaygınlaşması adına turlar düzenliyor, bisiklet yolları inşa ediyoruz. İnşallah hemşerilerimizin spor alışkanlığını daha da artıracak, çevre dostu araçların kullanımını daha da yaygınlaştıracağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yapılan çekilişin ardından bisiklet kazanan sporseverlere de hediyelerini takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.