Başkan Topbaş: “Anne En Büyük Öğreticidir”

Başkan Topbaş: “Anne En Büyük Öğreticidir”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Topbaş, “Ruhumuzun gelişmesinden, dünyamızın genişlemesine, değerlerimizin bizd...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Topbaş, “Ruhumuzun gelişmesinden, dünyamızın genişlemesine, değerlerimizin bizde şekil bulmasında en büyük öğretici annelerimizdir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Avcılar Sahili’nde ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın sunuculuğunu yaptığı pir program düzenledi. Etkinlikler kapsamında ilk olarak sahneye çıkan Suheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin annelerle oynadığı balon oyunu büyük beğeni topladı. Etkinliklerin ilerleyen saatlerinde sahne alan sanatçı Funda Arar ise katılımcılara mini bir konser verdi. Etkinliğe katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, önce annelerle sohbet etti ardından günün anısına hatıra fotoğraf çekindi.

BAŞKAN TOPBAŞ: “ANNE EN BÜYÜK ÖĞRETİCİDİR”

Konser öncesinde kürsüye çıkan İBB Başkanı Kadir Topbaş, “Ruhumuzun gelişmesinden, dünyamızın genişlemesine, değerlerimizin bizde şekilde bulmasında en büyük öğretici annelerimizdir. Şefkatin, merhametin sembolüdür. Biz anneyi sadece bir günde değil, bütün hayatımız boyunca farklı şekilde görmekteyiz. Yavrularına kavuşamayan annelere inşallah onlarla buluşmalarını temenni ediyorum. Evlatlar annelerinizin kıymetini biliniz. Çünkü o güzel anneler, kendi gözlerinden dahi sakınarak bizleri yetiştirmeye çalıştılar” diye konuştu.

“ANNELER EVLATLARINA RUHLARINI NAKŞETTİLER”

Başkan Topbaş, “Büyük bir milletiz, biz büyük bir aileyiz, beraberce kol kola girerek sevgi ve hoşgörü yumağını oluşturma imkanımız var. İnanıyorum ki İstanbul’un ve Türkiye’nin yarınları farklı olacak. Çünkü evlatlarınızı, anneler olarak sizler şekillendirdiniz. Ruhunuzu onlara nakşettiniz, vatan, millet sevgisini onlara aşıladınız. Gözünüzden dahi sakındığınız evlatlarınız yarın çok daha mutlu olsunlar diye çalıştınız. Bizlerde bunun için sizlere hizmetkar olmaya çalışıyoruz” dedi.

MAKAM ARACINI KULLANAN TOPBAŞ, VATANDAŞLARI SELAMLADI

Anneler gününü kutlamak için Avcılar Sahilinde düzenlenen programa katılan Başkan Topbaş, alandan ayrılacağı sırada makam aracının şoförünü yanına oturtarak aracı kendisi kullandı. Topbaş, seyir halindeyken kendisine seslenen vatandaşlara el sallayıp onları selamlayarak etkinlik alanından ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.