Başkan Tuna Oyunu Kullandı

Başkan Tuna Oyunu Kullandı

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu kullandı.Yalınayak Mahallesi’nde bulunan Yalınayak İlkokulu’nda 2267 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Tuna, sandık g...

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Yalınayak Mahallesi’nde bulunan Yalınayak İlkokulu’nda 2267 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Tuna, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Tuna, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Seçimlerin demokrasinin bir düğünü olduğuna dikkat çeken Tuna, demokrasinin haricinde insanların kendini yönetecek yöneticileri yine kendilerinin seçmesi kadar güzel bir yönetim anlayışının olmadığını söyledi.

Seçimler öncesinde Mersin’de ve özellikle de Toroslar ilçesinde her hangi bir olayın yaşanmamasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tuna, 7 Haziran seçimlerinin Türk milletine hayırlı olmasını dileyerek, "7 Haziran seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti için en önemli seçimlerden bir tanesi. Seçimler öncesinde ve seçim sürecinde şehrimizde ve özellikle ilçemizde en ufak bir problemin olmayışı bizleri mutlu etti. Seçimler demokrasinin düğünüdür. İnsanların kendilerini yönetecek insanları kendilerinin seçmesi kadar dünyada özel bir yönetim anlayışı yoktur. Bu seçimde de millet iradesi ne çıkarsa ona saygı duymak lazım. Bu şans 4-5 yılda gelen bir şans. O nedenle vatandaşlarımızın doğru tercihlerle Türkiye’nin doğru şekilde yönetilmesine vesile olmaları lazım. Bu seçimin sonucu ne olursa olsun vatanımıza, milletimize, şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.