Başkan Üzülmez, KOÜ Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Üzülmez, KOÜ Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.Kocaeli Üniversitesi iş birliği Kartepe’de planlanan ayakta tedavi-poliklinik hizmetlerinin verilec...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

Kocaeli Üniversitesi iş birliği Kartepe’de planlanan ayakta tedavi-poliklinik hizmetlerinin verileceği ÜNİBEL Projesinin protokol çalışmaların titiz takipçisi olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı ile birlikte Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğan’ı hastane odasında ziyaret eden Başkan Üzülmez, ilçede hizmete açılmasını istediği ÜNİBEL sağlık hizmetleri kurumuyla ilgili son durum hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Üzülmez, daha sonra koordinatörleri Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı ile KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavilerini sürdüren hastaları da ziyaret ederek moral verdi. Geçmiş olsun dileğinde bulunduğu hastalarla sohbet eden Başkan Üzülmez, hemşerilerine kısa zamanda iyileşerek sağlıklı şekilde evlerine dönmelerini beklediğini ifade etti.

Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyareti için başkana teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.