Başkan Yaralı’dan Engellilere Özel İlgi

Başkan Yaralı’dan Engellilere Özel İlgi

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur" dedi.S...

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur" dedi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Yaralı, ziyarette yaptığı açıklamada engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konu olduğunu ifade etti. Engellilerin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşların işbirliği içinde olması gerektiğini belirten Yaralı, "Engellilerimizin, sosyal hukuk devleti anlayışı ile sorunlarını göz önüne alarak, tüketen değil, üreten ve bağımsız bireyler haline getirilmesi en büyük amacımızdır. Bu anlamda, devlet tarafından engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmış, engelli istihdamında ciddi artışlar sağlanmıştır. Evde bakım hizmetlerinden binlerce vatandaşımızın faydalanması sağlanmıştır. Bizler, engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim" dedi.

Başkan Yaralı, engelli vatandaşlara destek olunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.