BAŞKAN YELKOVAN : "Lig büyük ihtimalle oynanmayabilir..."

BAŞKAN YELKOVAN : "Lig büyük ihtimalle oynanmayabilir..."

Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, 2. ve 3.Lig’deki birçok takımda liglerin oynanmaması yönünde görüş olduğunu belirterek TFF’den bu yönde bir karar çıkabileceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can’ın yaptığı toplantı ardından, liglerin seyri hakkında kesin bir sonuç çıkmaması üzerine kamp programını erteleyen Nazilli Belediyespor’un Başkanı Soner Yelkovan açıklama yaptı.Yelkovan, “Cuma’ya kadar tüm kulüpler görüşlerini bildirecek ve ardından Pazartesi günü karar açıklanacak. Birçok kulüp istemediği için büyük bir ihtimalle lig oynanmayacak gibi” dedi.

“ŞU AN BÜYÜK BİR BELİRSİZLİK VAR”
Cuma gününe kadar tüm kulüplerin resmi beyanlarını TFF’ye ileteceğini söyleyen Başkan Yelkovan, “Daha önceki yazışmalarda 80 kulüpten 65 tanesi oynanmasın diyordu. Biz ve bizim gibi şampiyonluk ya da play-off iddiası olan takımlar liglerin oynanmasından yana ama orta sıradaki takımlar istemiyor. Küme düşme pozisyonunda olanlar ise bu sene küme düşmenin kaldırılmasını istiyor. Ligler büyük bir ihtimalle oynanmayabilir. Şu an büyük bir belirsizlik var. O yüzden oyuncularımıza gelmeyin, birkaç gün daha bekleyin dedik” ifadelerini kullandı.

Kaynak : İsmail Gürel / Manşet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.