Başkan Yılmaz: “Adam Tereciye Tere Satıyor”

Başkan Yılmaz: “Adam Tereciye Tere Satıyor”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, “Şimdi siyasetin sahnedeki unsurlarına bakıyorum, atıyorlar, tutuyorlar da, düşünüyorum bunların hayatta acaba bir yerlerde dikili taşları var mı? Hiçbi...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, “Şimdi siyasetin sahnedeki unsurlarına bakıyorum, atıyorlar, tutuyorlar da, düşünüyorum bunların hayatta acaba bir yerlerde dikili taşları var mı? Hiçbirinin bir yerde dikili taşı yok. Adam şimdi tereciye tere satıyor” dedi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Büyükşehir Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimlerle ilgili görüşlerini dile getirdi. 7 Haziran seçimlerinde 2 siyasetin olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Bir siyaset var, iktidar parti, AK Parti siyaseti, birde öbürleri var. Bunlar ‘AK Parti siyasetinden ne koparırız da biz bulunduğumuz basamağı yükseltiriz’ diye onun mücadelesini veriyorlar. Şimdi bu mücadeleyi vermek başka, bir de AK Parti siyasetinin 13 yıldır Türkiye’ye kazandırdıklarını bu tecrübe ile daha geliştirip Türkiye’yi geleceğin 2023 yılına doğru giden yüzyılın bir örnek ülkesi haline getirme yönünde tecrübe ve birikime sahip olan bir siyasi hareketin bu seçimde başarılı çıkma konusu var. Bunun için öyle çok fazla siyaset uzmanı olmaya gerek yok. Sizlerin hepsini, hepimizin, bizler kadar, bizlerden de daha fazla bazı işleri iyi bildiğine inanıyorum” diye konuştu.

“ADAM TERECİYE TERE SATIYOR”

Bazı siyasetçilerin yalan beyanlarda bulunduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu memlekette burada en basit bir kulübe inşaatını dahi yapamayan bir adam, bir müteahhit size gelse ‘ben 5 yıldızlı bir otel yapacağım’ dese, adama ‘otur şöyle, sen hiç hayatında bırak 5 yıldızı, 2 yıldızlı otel yaptınız’ demez misiniz? Şimdi siyasetin sahnedeki unsurlarına bakıyorum, atıyorlar, tutuyorlar da, düşünüyorum bunların hayatta acaba bir yerlerde dikili taşları var mı? Hiçbirinin bir yerde dikili taşı yok. Rençperlik bile öyle değil mi? Adam gelse ‘çeltiği sen yanlış yapıyorsun, çeltik böyle yapılır’ dese, sen adama ‘sen hayatında hiç çeltik yaptın mı?’ demez misin? Adam şimdi tereciye tere satıyor. Bunlar bizim işimiz, biz bunları yapıyoruz. Eksiğimiz olabilir. Bazı uygulamalardaki gecikmelerimiz söz konusu olabilir ama Türkiye ne büyük bir yer altı zenginliğine sahip, ne büyük bir petrol zenginliğine sahip, ne de önemli bir takım maden zenginliklerine sahip değil. Son 10 yıl içersinde Türkiye, içinde bulunduğu bölgenin parlayan bir yıldızı haline, bir yerden hazine veya ganimet buldu da mı ulaştı? Türkiye bir ganimet bulmadı ki, sadece iyi yönetildi” şeklinde konuştu.

İstanbul gibi büyükşehirlerde yapılanların aynısını Samsun’da da yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Samsun Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da ne yapılıyorsa bizde yapmaya çalışıyoruz. Kayseri ne yapmaya çalışıyorsa, bizde yapmaya çalışıyoruz. Ben Tekkeköy’e raylı sistem yapıyorum. Raylı Sistem yapmaya kalkmış, bana Türkiye’de 10 tane belediyeden 11’inci, 12’nci belediyeyi gösterin. Raylı sistem denen şey dünyanın en pahalı altyapı sistemi değil mi? Avrupa ülkelerinde gördüğünüz en gelişmiş şeylerin hangisi Türkiye’de yok. Hangisi yoksa onun üzerine gitmiyor muyuz? Bizim memleketimizde bu da olmalı diyoruz. Ama biz bunu AK Parti iktidarının bize verdiği, Cumhurbaşkanımızın bize öğrettiği yol ve yordam sayesinde yapıyoruz. Elinizi yanağınıza koyup, sakin bir şekilde gelişmeleri seyretmeyin. Dimdik durun. Çıkın sokağa azıcık bir mücadeleye girelim. 8 Haziran sabahı kalktığımızda yeniden işlere doludizgin, moralle koşabilmemiz için AK Parti’yi 7 Haziran seçiminden muzaffer çıkartın. Muzaffer çıkması sayesinde Türkiye’yi geleceğe taşıyacak umutlarımızın peşinde doludizgin yine koşalım.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.