Başkan'dan cenaze hizmeti...Yeni araç meydanda sergileniyor

Başkan'dan cenaze hizmeti...Yeni araç meydanda sergileniyor

Araç filosunu vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak güçlendiren Nazilli Belediyesi, cenaze servisi filosuna yeni bir araç dahil etti.

HAVADİS HABER-Belediye meydanında sergilenen yeni cenaze aracıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, aracı ihtiyaç nedeniyle satın aldıklarını söyledi.  Koronavirüs önlemleri çerçevesinde aracın satın alınmadığının altını çizen Başkan Özcan, "Araçlarımızı ilçe dışına gönderdiğimizde soğuk hava deposu konusunda sorun yaşıyorduk. Araçlarımız arıza yapıyorlardı ve ciddi masraf çıkartıyorlardı. Uzun mesafede hem daha az yakıt harcansın hem de daha rahat bir şekilde ulaşım sağlansın diye 31 Aralık 2019 tarihinde satın aldığımız bir araç. Koronavirüse karşı alınmış bir önlem değil.


2019 yıl sonu itibariyle devletimizin bize tanıdığı bir imkandı. Bu tür araçlar için devletimizin tanıdğı haklar var. Belirli bir vergi indirimden faydalandık. Devlet Malzeme Ofisi’nden 2019 rakamlarıyla aracımızı aldık. Soğuk hava depolarının yapılması ve izolasyonun sağlanması sonucu bugün aracımıza kavuştuk.
Nazillimizde şu an için endişe edilecek bir durum yok. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, alınan kararlara harfiyen uymalarını önemle rica ediyorum. Mecbur kalmadıkça lütfen hiçkimse dışarıya çıkmasın. Çıkanlar da önlemlerini alsın." dedi.

e1837e4a-9e83-4c92-9a2c-3c6cfcf68471.jpg

e5245641-9277-47da-a916-555e92fe4315.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum