Başkan'dan Tüfek Şovu

Başkan'dan Tüfek Şovu

Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından ilk kez düzenlenen "Kurşunla Atış" yarışmasına katılan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tüfekle şov yaptı.

 

Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Dereağzı mevkiinde yer alan eski atış poligonu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın desteği ile yeniden düzenlenerek faal hale getirildi. Kendi isminin verildiği poligonun açılışını yapan ve ilk kez düzenlenen kurşunla atış yarışmasına katılan Başkan Alıcık, atış yaptı.

Poligonun açılışı dolayısıyla düzenlenen Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği üyeleri ve çevre köy ve ilçelerden gelen avcıların katılımıyla gerçekleşen kurşun ile atış yarışmasında 200 kişinin atış yaptığını ifade eden profesyonel avcı ve Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Eczacı Erhan Algan şunları söyledi:

“Aşağı Nazilli Avcılık ve Atıcılık Derneği Yönetim Kurulu olarak Nazilli Belediyesi’ne başvurduk. Avcıların özellikle boş zamanlarını değerlendirmesi için hem ulusal hem uluslararası trpsiket atışları, kurşun atışları ve turnuvaların düzenlenmesi için ilk etapta daha önceden de atış poligonu olarak kullanılan bu alanı yeniden hayata geçirdik. Buranın düzenlemesini yaparken Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın izni ile gerçekleştirdik. Bu poligonun ismi, dernek üyelerimizin ortak kararı ile başkanımız Haluk Alıcık’ın ismi olsun istedik. Bu gün açılışa özel olarak da ilk kurşun atışı yarışmasını gerçekleştiriyoruz. 200 kişi atış yaptı ve başarılı olan 15 kişiye da çeşitli ödüller verdik.” 

at.jpg

at2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.