Başkanı Kale: “Birlikte Tüm Engelleri Kaldıracağız”

Başkanı Kale: “Birlikte Tüm Engelleri Kaldıracağız”

İncirliova Belediye Başkanlığı, 10 Mayıs Anneler Günü ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadyumunda Engeli vatandaşlar ile aileleriyle bir araya gelen Başkan Kale; “Öncelikle sizlerin anneler gününü kutlamak isterim. Sizler sabır ve iyi niyetlerinizle yavrularınız için gece gündüz demeden çaba sarf ediyor her türlü fedakarlığı yapmaktasınız. Bu nedenle hepinizi tek tek kutlar şükranlarımı sunarım. Şunu biliniz ki siz annelerimizle birlikte tüm engelleri birlikte aşarak engelsiz bir İncirliova oluşturacağız” dedi.

ANNELERE GÜL ÇOCUKLARA MADALYA

İncirliova Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra İncirliova Kent Konseyi’nin de destek ve katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Kale; annelere birer gül ve bileklik hediye ederken, engelli vatandaşlar için düzenlenen yarışmalara katılan tüm sporculara birer adet de madalya verdi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de çuval giyerek katıldığı çuval yarışmasının ardından halat çekme, süngerle su taşıma ve bayrak yarışmaları düzenlendi. Yarışmaların ardından İncirliova Halk Oyunları Ekibi yaptığı gösterilerle etkinliğe renk kattı.

Düzenlenen etkinlikte gerek engelli vatandaşlar gerek ise aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Kale’ye vatandaşlar da yoğun ilgi göstererek teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.