Başkent’te Cinayet: 3 Ölü

Başkent’te Cinayet: 3 Ölü

Başkent’te cinnet getiren adam, eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra 12’inci kattaki evinin balkonundan atladı. İntihar eden adam ve bıçakla yaraladığı eşi olay yerinde, kayınvalidesi ise...

Başkent’te cinnet getiren adam, eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra 12’inci kattaki evinin balkonundan atladı. İntihar eden adam ve bıçakla yaraladığı eşi olay yerinde, kayınvalidesi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karapürçek Caddesi 136 numaralı apartmanın 12’inci katındaki dairede yaşayan Emre Akbulut ile eşi Rukiye Akbulut ve kayınvalidesi Ümmü Erdoğan arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine eline ekmek bıçağı alan Akbulut, eşi ve kayınvalidesini yaraladı. 3 yaşındaki çocuğunu evin bir odasına kilitleyen Akbulut, daha sonra balkondan atlayarak intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Akbulut’un kayınvalidesi Ümmü Erdoğan’ı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Erdoğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İntihar eden Emre Akbulut ve bıçakla yaraladığı eşi Rukiye Akbulut ise olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Polis ekipleri, olayın yaşandığı apartman dairesinde incelemelerde bulundu. Emre Akbulut’un emlakçılık yaptığı ve olayın yaşandığı apartman dairesine 1 hafta önce taşındıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.