Baydar, Didim’de Ziyaretlerde Bulundu

Baydar, Didim’de Ziyaretlerde Bulundu

CHP Aydın Milletvekili ve 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Aydın’dan milletvekili adayı olan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Didim İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili ve 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Aydın’dan Milletvekili adayı olan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Didim İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Baydar’ı CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Aydın İl Başkan yardımcısı Okan Kılıç, CHP Didim İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili karşıladı.

Ziyarette ilk olarak konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidara koştuğunu belirterek “İktidar olmak zorundayız. Bizim şu anki oyumuz 4 vekili çıkarıyor; biz bunu daha da arttırmak için çalışacağız. El ele omuz omuza vererek mücadeleyi sürdüreceğiz. Ben bunun sözünü veriyorum; sizlerden de destek bekliyoruz. Hep birlikte CHP iktidarını kuracağız” dedi.

CHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili adayı Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ise konuşmasında 4 yıl boyunca görevini şerefiyle yapmaya çalıştığını belirterek “Artık 29 Mart seçimleri geride kaldı. El ele kol kola olmalıyız. Bizim rakibimiz AKP ve diğer partiler; 7 Haziran’da AKP’yi sandığa gömeceğiz. Ben şu an 2. Sıradayım ama 3’ü 5, 5’i de 7 yapmak için var gücümle çalışacağım. Artık AKP’de çanak çömlek patladı. Sizlerin temsilcisi olarak 7 Haziran’da CHP iktidarında bunların halka yaptıkları zulmü, yolsuzlukları, üçkağıtçılıklarını burnundan getirmezsem namerdim. Bunlar eninde sonunda gidecek; İşte 8 Haziran’da gidecekler. Dersimizi iyi çalıştık. Adaylarımız netleşti; son şekli kabul edildiğinden seçim beyannamemizi halka anlatacağız. 7 Haziran’da kadar da gece gündüz çalışacağız. Bizim projelerimiz altında ezilecekler” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.