Beko, Didim’de Yılın Annesini Ödüllendirdi

Beko, Didim’de Yılın Annesini Ödüllendirdi

Beko’nun, seçmelerini bu yıl 34 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışması sonuçlandı.

Beko’nun, seçmelerini bu yıl 34 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışması sonuçlandı. Didim’de Nergül Ayan Yılın Annesi seçilirken kendisine ödül olarak Bulaşık makinesi hediye edildi.

Beko Anneler Günü dolayısıyla bu yıl 34 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışması sonuçlandı ve Didim’de Nergül Ayan Yılın Annesi seçildi. Bugün saat 15:00’de Beko Didim Bayisinde gerçekleşen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Beko Uzman Bayii yönetmeni Fırat Gürel, Beko Didim Bayii sahibi Mustafa Tuğcu ile bayii çalışanları katıldı.

Ödül töreninde konuşan Beko Didim Bayii sahibi Mustafa Tuğcu Yılın annesi seçilen Nergül Ayan’ı tebrik edip çiçek verdi. Beko Uzman Bayii yönetmeni Fırat Gürel Beko ise Nergül Ayan’ı yılın annesi beratını verdi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise konuşmasında Beko’nun bu tür bir etkinlik düzenlemesinden dolayı teşekkür ederken “Kurumların bu tür çalışmalara öncülük yapması noktasında ve dayanışmayı arttırmak için ödül vermesi anlamlı; tebrik ediyorum; bu anlamda Tüm Annelerimizin gününü kutlar, Beko yetkililerine de teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Didim’de yılın annesi seçilen 2 çocuk annesi Nergül Ayan’ı Bulaşık makinesi hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.