Belediye başkan adayı Suat Menderes;"Muhtarlık tecrübesiyle belediyeyi yöneteceğim"

Belediye başkan adayı Suat Menderes;"Muhtarlık tecrübesiyle belediyeyi yöneteceğim"

Yenipazar ilçesinde 25 yıl mahalle muhtarlığı yapan Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı Suat Menderes, "Tecrübem ve ekibimle Yenipazar'ı ihya edeceğiz" dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Yenipazar'da Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı AK Partili Suat Menderes, 25 yıllık muhtarlık tecrübesiyle belediyeyi yöneteceğini kaydetti. Havadis Gazetesi'ne konuşan Menderes, ilçenin kalkınması için gerekli projeleri hazırladıklarını, Şubat ayının ortasında açıklanacağını söyledi.fb_img_1549206173349.jpg

25 yıl Hamzabali muhtarlığı görevinde bulunduğunu belirten 59 yaşındaki Menderes, "Bu güzide şehrimizin kalkınması için ekibimizle çalışmalarımızı sürdüyoruz. Muhtarlık tecrübemi, belediyeye aktaracağım.Tecrübem ve ekibimle Yenipazar'ı ihya edeceğiz.Şehirdeki eksiklikleri belirledik, doğru bir yönetimle, kritik projelerimizi faaliyete geçireceğiz. Tarım ve hayvancılık alanında yapacak olduğumuz yeniliklerle kendimizde bahsettireceğiz. Halkımızın bize güvensin, 1 Nisan sabahı AK Parti belediyeciliği Yenipazar'da devam edecek. Şuan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, mUhtar arkadaşlarımız ve halkımızın bize olan güveni sonsuz. Büyükşehir için Mustafa Savaş'a, ilçemiz için de kendimize destek istiyoruz" dedi. 

fb_img_1549206306777.jpgfb_img_1549206374403.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.