Belediye Reisi İlk İcraatını Yaptı!

Belediye Reisi İlk İcraatını Yaptı!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın talimatıyla, Dallıca-İsabeyli yolunda ölüm dönemeci olarak bilinen yerde genişletme çalışması başlatıldı.

HAVADİS HABER-Nazilli'de yıllardır kazaların uğrak yeri olarak bilinen Dallıca-İsabeyli yolundaki "ölüm dönemeci" Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından genişletiliyor. Dallıca mahalle muhtarı seçilen Mustafa Ali Uçar, yol üzerindeki duvarın yıkılması için ikamet sahibinden destek istedi. İkamet sahibinin onay vermesinin ardından durum Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a bildirildi. Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine duvarın yıkılıp, yolun genişletilmesi için talimat verdi.

22-097.jpg

Duvarı yıkan belediye ekipleri duvarı yıkarak yolda genişletme çalışması başlattı. Çalışmaları kurmaylarıyla birlikte yerinde inceleyen Başkan Özcan, yaptığı açıklamada, "Bu bölgede çok sayıda kaza oldu. Yıllardır yapılmayan burada yol genişletme çalışması başlattık. Burayı yapmak bize nasip oldu. Bir daha böyle kazaların, acıların yaşanmaması dileğimle" dedi.

11-125.jpg

44-043.jpg

11-126.jpg

55-021.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum