Belediye'nin borcunu açıkla başkan!

Belediye'nin borcunu açıkla başkan!

Belediye'nin 100 milyon liranın üzerinde borcu var diyerek seçimlerde algı yürüten Kürşat Engin Özcan, başkanlığa seçilmesinin ardından geçen 30 gün de resmi borcu hala açıklayamadı.

HAVADİS HABER MERKEZİ-Nazilli'de ilçe belediyesinin toplam borcu bir türlü açıklanamadı. Seçim döneminde borç siyaseti yaparak vatandaştan oy isteyen İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, ilk icraatını paranın patronu olarak lanse ettiği CHP'li Mert Öreroğlu'nu başkan yardımcısı görevine getirerek yaptı. Öreroğlu, aradan geçen bir ayda belediyenin resmi borcunu henüz tespit edemedi. Başkan Özcan ise vatandaşın karşısında büyük bir enkazı devraldığını ifade ederken, resmi borçla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı. Aydın'daki ilçe belediyelerin borçları tek tek açıklanırken, Nazilli Belediyesi'nin borcunun hala açıklanamaması kafalarda soru işareti yarattı. 

Bankamatik memurları nerede?
Borç siyasetinde olduğu gibi seçim döneminde belediye içinde çalışmadan para alan kişilerin olduğunu da iddia eden Başkan Özcan, bu kişileri hala tespit edip, işlerine son vermedi.  Vatandaşlar, "Bankamatik memurları nerede?" diyerek Başkan Özcan'ı göreve davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum