Belediyenin çöp kamyonlarında vize krizi

Belediyenin çöp kamyonlarında vize krizi

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çöp toplama araçlarının aylardır trafikte vizesiz dolaştığı öğrenildi. Sanayi esnafına da 100 bin lirayı aşkın borcu olan ilçe belediyesi, araçlarını tamir ettiremiyor.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çöp toplama araçları tehlike saçıyor. Alınan bilgiye göre, 15 adet çöp toplama kamyonunun parça eksikliği nedeniyle araç muayenesinin yapılmadığı kaydedildi. Vizesiz olarak trafiğe çıkan belediye araçlarının denetime girmeden çalıştırılması sorumsuzluk olarak nitelendirildi. 

ESNAFA BORÇ VAR
Şehir içi ve köy yollarında her gün onlarca kilometre arızalı araçlarla yol kateden belediye işçileri, vatandaşa hizmet etmek için canla başla mücadele ediyor. Araçlardaki parça eksikliğini sanayi esnafına olan 100 bin lirayı aşkın borçtan dolayı gideremeyen belediye yetkilileri, temizlik işleri personelini resmen ölüme gönderiyor.

Durumun, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat' a da iletildiği fakat her hangi bir önlemin alınmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum