Belediyespor Camiası Kahvaltıda Buluştu

Belediyespor Camiası Kahvaltıda Buluştu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyesporlu futbolcular, siyah-beyazlı kulübün eski ve yeni yöneticileri ile kahvaltıda biraraya geldi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyesporlu futbolcular, siyah-beyazlı kulübün eski ve yeni yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Nazilli Belediyespor’a hizmet etmiş eski başkanlarla yeni yönetim ve futbolcuları bir araya getiren Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, futbolculardan ve teknik ekipten kendi evinde oynayacakları Pazarspor karşılaşmasından mutlak galibiyet ve Play Off bileti sözü aldı. Kuzeytepe At Çiftliği’nde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda konuşan Alıcık, “Gün birlik zamanı, bu takım şampiyonluğu haketmesine rağmen bir takım şansızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadı. Ama şimdi hep birlikte birlik olarak Play Off’a kalıp şampiyonluk olacağız” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANMALIYIZ”

Futbolcularına hitaben konuşan Başkan Alıcık, "Bugün hep birlikteyiz. Nazilli Belediyespor’un birlik ve beraberliğin olduğu bir dönemde sizlere çok güveniyoruz. Bu hafta kulübümüz için çok önemli. Pazarsporla oynayacağız. Bu seneki hedefimize baktığımız zaman şimdi çok farklı noktadayız. Bunlar hep sizlerin sayesinde oldu. İnanarak söylüyorum biraz daha dikkatli olsaydık şampiyon olacak takımdık. Belki bugün listenin başında biz vardık. Ama nasip böyleymiş. Şimdi ki hedefimiz Play Off’a kalmak. İddia ediyorum Play Off’a kalırsak Nazilli Belediyespor şampiyon olur. Biz buna inanıyoruz. Herkeste buna inansın. Futbolcu arkadaşlarımdan Play-Off için söz istiyorum. Biz varımızla yoğumuzla oynamalıyız. Karşı takımın ne durumda olduğu bizi ilgilendirmez. Biz çıkacağız ve yeneceğiz. Bence bu maç Ankaragücü ve Göztepe ile oynayacağımız maçlardan daha önemli. Bunun ciddiyetinde olmanızı istiyorum. Bu maçta galip gelirsek Play Off’dayız. Burada eski ve yeni yöneticiler ile başkanlar size güveniyor. İnşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

Nazilli Belediyespor Camiası Kahvaltıda Buluştu

Nazilli Belediyespor Camiası Kahvaltıda Buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.