Bem-bir-sen’den Mayeb’e Ziyaret

Bem-bir-sen’den Mayeb’e Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Yunusemre Belediyesi MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.Be...

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Yunusemre Belediyesi MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri tarafından, MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu’na yapılan ziyarete Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak da katıldı.

“HAYIRLI HİZMETLERE İMZA ATACAĞINA EMİNİZ”

Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Aynı zamanda Yunusemre Belediye Meclis Üyesi olan Sayın İsmail Kadıoğlu’na MAYEB A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olmasından dolayı tebrik ziyaretinde bulunduk. Yunusemre Belediyesi, Manisa’mızın en büyük ilçesinin belediyesi olması hasabiyle önemli bir yere sahip. MAYEB A.Ş. gibi kurumlar, Belediye hizmetlerinde gerçekten ön planda olan kurumlar. Bu denli önemli bir kurumun başına getirilen Sayın İsmail Kadıoğlu ile de yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Sayın İsmail Kadıoğlu’nun bu göreve getirilmesi sendikamız açısından da olumlu karşılanmıştır. Kendisinin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

“BELEDİYE İLE BİR BÜTÜNÜZ”

MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Bem-Bir-Sen tarafından kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “MAYEB A.Ş olarak yüzde yüz bir belediye kuruluşuyuz. Biz MAYEB olarak Yunusemre Belediyesi ile bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Bir bütün olarak görev yapıyoruz. Bem-Bir-Ben Başkanımız Sayın Faruk Karaca ve ekibi bizlerin yıllardan beri tanıdığı önemli şahsiyetlerdir. Ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Kendileri teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.