"Ben ÖRKOOP'cuyum siyasetle işim olmaz"

"Ben ÖRKOOP'cuyum siyasetle işim olmaz"

İsmi Kuyucak Belediye Başkan Adaylığıyla anılan ÖRKOOP Başkanı Ünal Önal,"Ben ömrümü bu kuruma adadım. Ben ÖRKOOP'cuyum siyasetle işim olmaz" diyerek iddiaları yalanladı.

 

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Cumhur İttifakının Kuyucak'taki AK Partili adayı mevcut belediye başkanı Metin Ertürk'ün görevden alınacağı iddiaları bir süredir kamuoyunun gündemindeydi. Parti içinde muhalefet yapan isimlerin gündeme taşıdığı bu iddianın komplo olduğu ortaya çıktı.Ertürk'ün adaylıktan çekilmesinin söz konusu dahi olamayacağını belirten AK Parti Genel Merkezi, başkanlarının arkasında olduklarının altını çizdi.

Öte yandan, bu süreçte ismi Kuyucak belediye başkan adayı olarak anılan ÖR-KOOP yönetim kurulu başkanı Ünal Önal, Havadis Gazetesi'ne açıklama yaparak hakkında çıkan bu tür iddiaların asılsız olduğunu kaydetti. Ömrünü ÖR-KOOP'a adadığını söyleyen Ünal,"Ben bu kurumun adamıyım. Ben ÖRKOOP'cuyum, burada olduğum sürece benim siyasetle işim olmaz. Bir çok yerde bu iddialarla karşı karşıya kaldım. Benim kesinlikle böyle bir düşüncem olamaz. Ben bu kurumum hizmetkarıyım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.