Benim ekibim 82 mahallede 3 bin 200 CHP üyesi

Benim ekibim 82 mahallede 3 bin 200 CHP üyesi

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkan adayı Hakan Şensan, delege seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HAVADİS HABER-CHP Nazilli'de delege seçimleri öncesi başkan adayı Hakan Şensan, sarı listenin seçilmesi için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 22 Kasım'da yapılacak olan delege seçimlerine günler kala Şensan'a yönelik yıpratma operasyonları da başladı. Şensan, kendisine yönelik "ekibi yok ve güçsüz" algısı yaratmaya çalışan CHP'nin derin ekibine seslendi.

"CHP'liyim" mücadelesi vereceğiz

Seçimlere parti içi kutuplaşmayı ve gruplaşmayı engellemek için girdiğini belirten CHP'li Şensan, " Ben bu sürece gelene kadar üyelerimizin bana verdiği manevi destekle ayakta durdum. Seçildikten sonrada onların desteğiyle parti örgütümüzü yöneteceğiz. Gruplaşma siyaseti bu seçimde tarih olacak. Onun adamı, bunun adamı, şu grubu, bu grubu tanımlarını ortadan kaldırıp, sadece CHP'liyim denmesi için mücadele edeceğiz. Kimse CHP'nin önüne geçmeye çalışmasın."dedi.

" Benim ekibim 82 mahallede 3 bin 200 CHP üyesi"

Tek başına seçim çalışması yapmasının güçsüzlük olarak algılanmasının büyük bir acizlik olduğunu da dile getiren Şensan, şunları söyledi; "Beni tek başıma geziyorum diye eleştirenler var. Ben buradan onlara sesleniyorum, benim ekimin 82 mahallemizde 3 bin 200 CHP üyesi. Onların desteği bana yetiyor. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.