‘BENİMLE EVLENİR MİSİN?’

‘BENİMLE EVLENİR MİSİN?’

Nazilli’de 27 yaşında ki Zafer Kahramanoğlu, 24 yaşındaki kız arkadaşı Emine Kösehan’a Belediye Meydanı’nda diz çökerek evlenme teklifi etti. Kahramanoğlu’ın sürprizi karşısında ilk önce şaşıran Emine Kösehan, yüzüğü takarak evlenme teklifini kabul etti.

haberin-videosu-049.gif

Zafer Kahramanoğlu, yıllardır aşık olduğu kız arkadaşı Emine Kösehan’a arkadaşlarının yardımı ile Nazilli Belediye Meydanı’nda sürpriz evlenme teklifinde bulunmak için hazırlık yaptı. Sürprizin organizasyonunu yapan Kahramanoğlu’nun arkadaşları, Belediye Meydanı’nda mumlardan kalp yaparak, ortasını güller ile donatıp, çevresini havai fişek ve meşaleler yerleştirdiler. İki sevgili Belediye Meydanı’na geldiğinde sürpriz için düğmeye basıldı. Bir anda yanan meşaleler ile ortadaki mumların aydınlattığı kalbi gören genç kız şaşkına döndü. Kısa süren şaşkınlığın ardından kendine gelen Emine Kösehan, Zafer Kahramanoğlu’nun cebinden çıkardığı tek taş yüzük ile ikinci kez şok oldu. Emine Kösehan, erkek arkadaşının, “Benimle bir ömür boyu, birlikte olmaya var mısın? Benimle evlenir misin?” teklifine ‘evet’ cevabı vermesinin ardından genç çift birbirine uzun süre sarıldı.

• BELEDİYE MEYDANI DOLDU TAŞTI

Genç çiftin mutluluğuna şahit olan onlarca Nazilli’li yaşadıkları manzarayı uzun süre ıslıklar eşliğinde alkışladı. Sürpriz evlilik teklifini arkadaşlarıyla birlikte organize ettiğini söyleyen Zafer Kahramanoğlu, “Çocukluğumdan bu yana arayıp bulamadığım mutluluğu, yeryüzünde bulduğum zaman, geçmişte olan sahte sevgilerin hiçbir anlamı olmadığını anladım. Emine bana gerçek aşkın ne demek olduğunu gösterdi. Ben de O’nun için neler yapabileceğimi göstermek istedim. İnşallah bir ömür boyu mutlu olacağız” şeklinde konuştu. • HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

‘benimle-evlenir-misin-(1).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(2).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(3).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(4).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(5).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(6).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(7).jpg

‘benimle-evlenir-misin-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum