Beş katlı binanın çatısından atlamak istedi

Beş katlı binanın çatısından atlamak istedi

Aydın’ın Efele ilçesinde, sabıkalı olduğu için kendisine iş verilmediğini iddia eden şahıs, beş katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Efeler merkez Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılariçi Çarşısı girişindeki siyasi parti temsilciliklerinin bulunduğu 5 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; binanın 5'inci katında bir kişinin intihar girişiminde bulunduğunu gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, intihar girişiminde bulunan kişinin, çeşitli suçlardan sabıkalı olan ve denetimli serbestlikten yararlanarak tahliye olan V.E. (34) olduğunu belirledi. Çatının en uç kısmında üstü çıplak vaziyette sürekli haraket eden V.E’nin sıcakla birlikte dengesini kaybedip düşme ihtimaline karşılık yere hava yastığı kuruldu. Çatıya çıkan polis ekipleri, "Sadece iş istiyorum. Ehliyetim var, elimde mesleğim var ama sabıkalıyım diye iş vermiyorlar. Para değil, istediğim sadece iş. Belediye Başkanımıza kadar çıkıp yalvardım ama kimse bana iş vermedi" diye bağıran V.E’yi yaklaşık 20 dakika konuşarak ikna etmeyi başardı.

HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ

Polis tarafından ikna edilen V.E., aşağı indirildi. İntihar etmekten vazgeçirilen V.E., kendisini görüntüleyen basın mensuplarından, "Çok üzgünüm, rahatsız ettim" diyerek özür diledi. V.E., ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.