Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika: Quaresma transferi..

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika: Quaresma transferi..

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için çalışmalara başladığına dair iddialar ortaya atıldı.

NTV Spor'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Transferde kadrosunu Andreas Beck ve Dusko Tosic ile takviye eden Beşiktaş'tan şaşırtan bir transfer hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, Porto'nun yeni sezonda kadrosunda düşündüğü eski futbolcusu Ricardo Quaresma'nın transferi için görüşmelere başladı. Bu transferin kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Transferde kadrosunu Andreas Beck ve Dusko Tosic ile takviye eden Beşiktaş, bombayı patlatıyor. Siyah-beyazlılar, Porto'nun yeni sezonda kadrosunda düşünmediği eski futbolcusu Ricardo Quaresma'nın transferi için görüşmelere başladı.

Yeni sezon planlamasında yer almayan Quaresma'nın da ayrılma noktasına geldi ve son 10 gündür Beşiktaş'ın gündeminde ilk tercih haline geldi. Beşiktaş Yönetimi, Ricardo Quaresma ile masaya oturdu ve artık anlaşmanın olumlu sonuçlanması çok yüksek ihtimal. 31 yaşındaki Portekizli oyuncu, 2012 yılında Samet Aybaba'nın görevde olduğu dönemde Beşiktaş'tan ayrılmıştı.

 
 
 

3 yıl önce Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan Quaresma Porto’dan ayrılamasının ardından Beşiktaş ile yeniden anılmaya başladı. Başkan Fikret Orman’ın Londra’da Portekizli yıldız ile görüştüğü iddiasının gündeme düşmesi ile birlikte Beşiktaşlı taraftarlar adeta kampanya başlatarak oyuncunun gelmesi yönünde görüş bildirdiler. Başkan yalanladı ama Ouaresma’nın menajerleri ’oyuncu gelmeye hazır’ diyor. Ancak başkan Fikret Orman bu söylentiyi yalanlarken Quaresma’nın menajerleri ise boşa çıkan oyuncunu Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğunu ve yeni sözleşme için herhangi bir zorluk çıkartmayacağı bilgisini paylaşmaktan kaçınmıyor. Portekizli yıldızın Londra’da başkan Fikret Orman ile bir araya geldiği ve yeniden Beşiktaş forması giymek istediğini söylediği iddia edildi.Buna karşın başkanın Quaresma’ya bu konuyu düşüneceğini belirttiği gelen haberler arasında. Quaresma’nın Beşiktaş’a gelip gelmeyeceği konusu geniş yankı uyandırırken yıldız futbolcu ile ilgili önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.