"Beyanname Aydın Halkına imkan sağlayacak"

"Beyanname Aydın Halkına imkan sağlayacak"

Ankara’da gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi Programına katılan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, yaptığı yazılı açıklamada, beyannamenin Aydın Halkına imkan sağlayacağına dikkati çekti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim beyannamesini Ankara ATO Congresium'da gerçekleşen toplantıda açıkladı. Toplantıya Aydın’dan AK Parti Aydın Milletvekili Adayları ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız katılmıştı. Toplantı dönüşü yazılı bir açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen, partisinin seçim beyannamesini paylaşarak, “Açıklanan beyannamemiz de özellikle gübre ve yemlerde KDV'nin kaldırılması, Aydın'daki gençlerimiz ve emeklilerimiz için sağlayacağımız imkânlar, kadınlara sağlayacağımız, çiftçilere sağlayacağımız imkânlar ile toplumun tüm kesimlerine temas eden bir beyanname olması bizi oldukça memnun etmiştir” dedi.

Beyannamenin Türkiye'yi orta gelir grubundan üst gelir grubuna çıkarmayı hedeflediğini söyleyen Özmen, “Bu beyanname inşallah ülkemizi 2023 hedefine götürecektir, milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin seçim beyannamesinde; asgari ücretin bin 300 lira olması, annelere ilk çocuk için 300, ikinci çocuk için 400 ve üçüncü çocuk için 600 lira doğum yardımı, taşeron işçilerin kadroya alınması, emeklilere yıllık ilave bin 200 lira verilmesi gibi maddeler öne çıktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.