Beyaz liste gövde gösterisi yaptı

Beyaz liste gövde gösterisi yaptı

Nazilli'nin tanınan iş insanlarından Hakan Telliel, 22 Eylül'de yapılacak olan Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.Telliel'in adaylık açıklamasında desteğe gelen ortaklar, deyim yerindeyse gövde gösterisi yaptı

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nazilli, 22 Eylül'de gerçekleşek olan Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimlerini dört gözle bekliyor. Seçimlerin en güçlü ismi olarak lanse edilen kooperatif ortaklarında iş insanı Hakan Telliel,yaptığı basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu. Telliel'in basın toplantısına katılan kooperatif ortakları da gövde gösterinde bulunarak, seçimi kazanacaklarının şimdiden sinyalini verdi.  "Değişim ve adalet" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Telliel, seçimlere "beyaz liste" ile gireceklerini söyledi. 

nazilli-sanayi-1-(4).jpg
ORTAKLARIMIZIN HAKKI ORTAKLARIMIZA
Ortakların haklarını sonuna kadar savunmak için aday olduklarını kaydeden Telliel, açıklamasında şunları söyledi; "Kapalı sandık, gizli oy ile ilk defa kanuna uygun bir şekilde sanayimizde bir seçim gerçekleşecektir. Teveccüh gösteren bütün ortaklarımıza, onların talep ve destekleri ile bu noktada yönetime yeni bir değişim ve yeni beyaz bir sayfa için talibiz ve seçimde yer alacağız.Zarflarda beyaz liste olacak. Sanayi Kooperatifini yeniliklere götürmek, ortaklarımızın hakkını ortaklarımıza verebilmek adına seçimdeyiz. Tüm ortaklarımızın orada olmalarını talep ediyoruz. Haklarını savunsunlar. Katılımın 700-800 civarında olmasını bekliyoruz. Herkes baskı altında kalmadan hür iradesi ve vicdanı ile gelip oy kullanabilecek."

nazilli-sanayi.jpg

Öte yandan, mevcut başkan Nuri Arslan'ın yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, Mart ayındaki genel kurulda, 600 kişiye seslenen Arslan, "Yönetimimiz güvenini kaybetmiştir,devam etmesinin anlamı yoktur" ifadelerini kullanmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.