Beyaz liste seçime hazır

Beyaz liste seçime hazır

Pazar günü sandığa gidecek olan Nazilli Yeni Sanayi Kooperatifi ortaklarına seçim heyacanı sardı.

Nazilli Sanayi Kooperatifi'nin pazar günü yapacak olduğu seçim öncesi mevcut başkan Nuri Arslan'a karşı mücadele eden başkan adayı Hakan Telliel ve muhalif ortaklar, Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirmeye devam ediyor. Beyaz listeyle seçime girecek olan ortaklar, sanayinin eksikliklerini dile getiren esnafların isteklerini de not aldı. "Değişim ve Adalet" sloganıyla yola çıkan beyaz grup, ortakların ve sanayi esnafının kalkınması için mücadele edeceklerini belirtti.

img_20190920_174602.jpg 

İş yerlerinde kendilerini ziyaret eden beyaz grubun ilgisinden memnun olduklarını belirten ortaklar, pazar günü değişmesi muhtemel olan yeni kooperatif yönetiminin hayırlara vesile olmasını diledi.
Kooperatif başkan adayı Hakan Telliel ise ziyaretlerle ilgili şunları söyledi:" Arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince, ortaklarımızı ve sanayi esnafımızı iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. İlgi ve alakalarından çok memnunuz. Allah'ın izniyle beyaz liste Pazar günü zafere ulaşacaktır. Tüm ortaklarımızı kooperatifimizin düğününe, mutlu gününe davet ediyorum"

img-20190920-wa0019.jpgimg-20190920-wa0021.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.