Biga Devlet Hastanesine Birincilik Ödülü

Biga Devlet Hastanesine Birincilik Ödülü

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Dünya günü nedeniyle yaptığı Çevre Dostu Hastane Yarışmasında Biga Devlet Hastanesi il birincisi oldu.Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Ahmet Zeren, “Sağlıkl...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Dünya günü nedeniyle yaptığı Çevre Dostu Hastane Yarışmasında Biga Devlet Hastanesi il birincisi oldu.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Ahmet Zeren, “Sağlıklı nesiller ancak sağlıklı bir çevrede yetişir’ ilkesinden hareket ederek gelecek nesiller için çalışıyoruz. Hızlı ve emin adımlarla ilerlediğimiz çevre yönetim hizmetinde, hem hastane idarecilerimizle hem de sağlık çalışanlarımız bir ekip anlayışı sergileyerek başarıya ulaşıp Çevre Dostu Hastane yarışmasında il birincisi olduk. Bu ödülü hak edecek bir ekiple ve çevreye saygılı çalışma arkadaşlarına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Emeği olan tüm hastane çalışanlarım adına 1’incilik plaketini onurla aldım. Bize her konuda destek olan Genel Sekreterliğimize de ayrıca teşekkürlerimizi sunarım. Bu başarıda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.