Bilgin, hastalığına çare arıyor

Bilgin, hastalığına çare arıyor

Nazilli’de yaşayan 62 yaşındaki emekli, evli ve 3 çocuk babası Ali Bilgin, Ramazan Bayramı'nda ayaklarında çıkan sivilce, büyük yaralara dönüşünce ne yapacağını şaşırdı.

Ayaklarından bacaklarına doğru yayılıp sulu iltihaba dönüşen yaraya teşhis konulamadığını söyleyen Bilgin, derdine derman arıyor.

Bayramdan bu yana hastanede doktor doktor gezdiğini ve bir türlü teşhis konulamadığını söyleyen Ali Bilgin, bayramın 3. günü vücudunda kızamık şeklinde çıkan sivilcelerin kaşıdıkça büyük yaralara dönüşüp ayağından başlayıp tüm bacaklarına yayıldığını anlattı. Yaralar büyüdükçe iştahı kesilip ayakta duracak dermanı kendisinde bulamadığını söyleyen Bilgin, vücudunu saran yaralardan şikayetçi. Vücudunda çıkan ve teşhis konulamayan yaralarla baş etmeye çalışan Bilgin, “Önce küçük sivilce şeklinde baş gösterdi. Kaşıdıkça büyüdü ve yanık şeklinde sulu iltihaba dönüştü. İştahtahım kapandı, yemeden içmeden kesildim. Kaşıntıyla birlikte acı ve ağrılarım arttı. Birkaç gün hiçbir şey yemedim. Ondan sonra vücudumdaki bu yaralar daha da büyüdü. Doktor doktor gezdim.

Hastalığım konusunda tam bir teşhis konulamadı. En son Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne gittim. Dört ayrı uzman doktor baktı. Tahliller yapıldı ama bana hiçbir tedavi uygulamadılar. Kanda mikrop olduğunu söylediler sadece. Kafayı yiyeceğim. Başıma gelen bu hastalık nedir? Ne yapacağımı şaştım kaldım” dedi.

Bacağındaki yaralar, görenleri şaşırtırken günden güne kötüleşen yaraların moralini bozduğunu ve iyileşmesi için derdine derman olacak çareler peşinde koştuğunu söyledi.

KAYNAK: DENGE

a91a4de86a3fc3b681db035d7a4baf9d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.