Bimeks, Türkiye’deki 108. Mağazasını Açtı

Bimeks, Türkiye’deki 108. Mağazasını Açtı

Türkiye’nin teknoloji önderi Bimeks, 108. mağazasını İzmir Konak ilçesinde büyük indirimlerle açtı.

2015’e kadar 81 il ve büyük ilçelerde bir mağaza açmayı hedefleyen Bimeks bu hedefine İzmir’le birlikte bir adım daha yaklaştı. Açılışa katılan Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks’in 2013’ün parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, 2014'ün ilk çeyreğinde hız kesmeden mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Kendine özgü franchise modeli ile mağaza sayısını hızla artırarak Anadolu’ya yayılan Bimeks, Türkiye genelindeki 108. İzmir'deki 4. mağazasını açtı. Bimeks'in İzmir'deki 4. mağazası Şair Eşref Bulvarı Numara 21 adresinde bulunuyor. İzmir’deki 4. mağazanın açılışını Konak ilçesinde Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Franchise iş ortakları Ferdi Gündoğdu ve Ayhan Kurtoğlu tarafından gerçekleştirdi. Binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı İzmir Konak'taki Bimeks’in açılışına, indirimli ürünlerden alabilmek için kuyruğa giren halk yoğun ilgi gösterdi. Satışa sunulan ürünleri arasında Samsung Galaxy Tab 648 TL yerine 389 TL’ye, İphone 5S 2199 TL yerine 1999 TL’ye, Samsung 82 Ekran Televizyon 1269 TL yerine 899 TL’ye, İndesit Bulaşık Makinesi 749 TL yerine 549 TL’ye, Samsung Çamaşır Makinesi 999 TL yerine 699 TL’ye mağazada yerini aldı. Kampanyalı binlerce üründe geçerli olacak büyük indirimler 31 Mart’a kadar devam edecek.

“EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ DÜRÜSTLÜK”

Bimeks’in 2013’ün parlayan yıldızı olduğunu söyleyen Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, “Geçen sene Electro world’u aldık. Bu sene de Darty’i alıyoruz. Mağaza açılışlarımız devam ediyor. 1990 yılında Türkiye’de ilk kurulan elektro perakendecidir Bimeks. İzmir Balçova’da bir mağaza daha açacağız. Darty mağazalarını da devralıyoruz İzmir’de” dedi. Bimeks’in en önemli özelliğinin dürüstlük olduğunu belirten Akgiray, “Her zaman uygun fiyatla satış yapmaya gayret ediyoruz ama bir yarış dünyası içindeyiz o yüzden en önem verdiğimiz şey; bizim ve personelimizin kardeşine satıyormuş gibi müşteriye dürüst olması” diye konuştu.

BELÇİKA’DAN GELDİ İKİNCİ BİMEKS’İ AÇTI

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar da şöyle konuştu: “İzmir’de gitgide gücümüzü artıyoruz. İnşallah bu mağazadan sonra iki Darty mağazasını da devralarak İzmir’deki sayımızı 6’ya çıkaracağız. Teknoport’u açınca sayımız 7 olacak. İzmirliye hizmet etmekten çok mutluyuz.” Belçika’da ticaretle uğraşan, İzmir’de ikinci franchise açan Ayhan Kurtoğlu ise Bimeks ile çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Bimeks güvenilir bir marka ve aile. Bu yüzden ikinci kez franchise açtım. Daha da devam edeceğiz. Belçika’da 25 yıldır ticaret yapıyorum. İki yıl önce Bimeks ailesiyle tanıştım ve çalışmaya karar verdik” dedi. Bimeks açılışına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, indirimli ürünlerden faydalanarak alışveriş yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.