Bir Hekimin Objektifinden “Hemşireler”

Bir Hekimin Objektifinden “Hemşireler”

Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu üyesi ve Acıbadem Adana Hastanesi Mikrobiyoloji Uzmanı Hilal Onaç’ın “Gece-Gündüz” isimli fotoğraf sergisi izlenime açıldı.Acıbadem Adana Hastanesi girişinde düze...

Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu üyesi ve Acıbadem Adana Hastanesi Mikrobiyoloji Uzmanı Hilal Onaç’ın “Gece-Gündüz” isimli fotoğraf sergisi izlenime açıldı.

Acıbadem Adana Hastanesi girişinde düzenlenen serginin açılış kokteyline çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında birer konuşma yapan Acıbadem Adana Hastanesi Direktör ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak ve Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Özlem Alkaya, hemşireliğin kurucusu sayılan Florance Nightingale’in doğum günü olan 12 Mayıs’ın Hemşirelik Haftası’nın başlangıcı kabul edildiğini ve her sene çeşitli etkinlikler ile kutlandığını söylediler.

Doktor ve fotoğraf sanatçısı Hilal Onaç da sergisinin açılışında yaptığı kısa konuşmada, hastane içerisinde açtıkları bu fotoğraf sergisi ile gece gündüz demeden çalışan hemşirelerin fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Dr. Hilal Onaç’ın ilk kişisel fotoğraf sergisi olan “Gece-Gündüz” 1 hafta süresince Acıbadem Adana Hastanesi girişinde sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.